Malter - Vándor Filmfesztivál

LET'S PLAY

2018. március 27. - M il


382f94d89e487bf44323cda5809f0fe630c0ee5e.png

LET'S PLAY

Pataki Szandra

2015, 3perc

Our infirm hero is looking for his place in an empty world. His only companion is a permanently changing stair. Their union breaks up when one of them wants to prevail over the other.

 

Kissé bizonytalan főhős keresi helyét az üres világban, melyben egyetlen társasága a folyton változó és kiszámíthatatlan lépcső. Kettejük kapcsolatát eleinte kölcsönös segítőszándék jellemzi, ez az összhang azonban hamar felborul, amikor egyiküket hatalmába keríti az irányítási vágy.

"Mi sem állhatna hozzám közelebb. A projekt szerepelt a 2. Magyar Filmhét és a Primanima gyerekfilmes programjában, továbbá vetítették a Busho panoráma programjában is. A film az útkeresésről szól egy üres világban. Itt az az érzelmi töltet, illetve gondolatmenet hajtott előre, miszerint csak akkor tudunk előrébb jutni, ha nem más útját követjük, hanem mi alakítjuk a sajátunkat. Mikor befejeztem a filmet és az egész összeállt, érzelgős ugyan, de magam is úgy éreztem: megvan az utam. A film után döntöttem el, hogy leginkább animálni és rendezni szeretnék." Pataki Szandra - metropolitan.hu

 PLAY - LEJÁTSZÁS: 

A bejegyzés trackback címe:

https://dcfilm.blog.hu/api/trackback/id/tr1413783476
süti beállítások módosítása