Malter - Vándor Filmfesztivál

Hírmorzsák - Verzió, Anilogue, Viszkis, Terápia

2017. november 14. - M il

large_aviszkis_jelenetfoto_5.JPG

  • 100 film 44 országból, hét szekció, közönségtalálkozók és kerekasztal-beszélgetések. November 14-én, kedden este a Trafóban a hivatalos megnyitóval kezdetét veszi a 14. Verzió Nemzetközi Emberi Jogi Dokumentumfilm Fesztivál.
  • Két hét múlva kezdődik a 15. Anilogue Nemzetközi Animációs Filmfesztivál. 2017. november 29. és december 3. között az Uránia Nemzeti Filmszínházban és a Kino moziban nézheti meg a közönség az elmúlt év legjelentősebb animációs alkotásait a világ minden tájáról. Idén 5 egészestés animáció és 30 rövidfilm lesz versenyben, köztük Orosz Tina Bye-Bye, Mom című rövidfilmje, Lovrity Anna Katalin Vulkánsziget és Csáki László Néhány szó című alkotása. A fesztivál öt napja alatt összesen több mint 200 új animációs rövidfilmet és 15 egész estés mozit láthat majd a közönség.
  • A filmezést egy nemzetközi produkcióban kezdte gimnazistaként, majd Deák Krisztina filmjében díjnyertes alakítást nyújtott a fiatal Aglajaként, még mielőtt felvették volna a kaposvári egyetem színművészeti szakára. Legutóbb a Martfűi Rém egyik mellékszereplőjeként szerepelt a vásznon, hamarosan pedig az év egyik legjobban várt magyar filmjében, A Viszkisben láthatjuk majd a főhős barátnőjeként.
  • „Ezek igazi dolgok: a mi gondjaink, valós gyógyuláshoz vezető lépésekkel” - Beszélgetés Tasnádi Istvánnal a Terápiáról
  • Be kell vallanom, nem kellett hozzá sok idő, hogy belehabarodjak a terapeutámba. Próbáltam megszakítani a kapcsolatot, de amikor újabb év szünet után ismét visszaültem a kanapéra, rá kellett jönnöm, ez nem fellángolás, ez szerelem. A pszichológus neve Dargay András (Mácsai Pál), a rendelő pedig az HBO-n található. Terápia. Harmadszor is.

A bejegyzés trackback címe:

https://dcfilm.blog.hu/api/trackback/id/tr2013276831

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása